AJUNTAMENT DE CERVIÀ DE TER
Imprimeix

Museu Raset

Façana principal de can Santamaria, seu del museu Raset

Museu Raset    

El Museu Raset és un museu d’art modern que posseeix una bella i apassionant col•lecció de pintures d’essència metafísica. A més, el museu també té una vasta varietat de bodegues de diferents períodes. Encara que una gran part de les obres són d’artistes espanyols i catalans, la col•lecció disfruta d’una àmplia ressonància internacional, ja que l’art va més enllà de les fronteres.

El museu es troba en una gran finca construïda al segle XIII. Aquest edifici no només forma part d’una història rica, sinó que també té un significat important per la cultura local. Està situada a la coneguda ruta del Camí de Sant Jaume i durant la Guerra Civil va ésser el lloc de refugi del famós poeta espanyol Antonio Machado, mentre preparava el seu exili a Colliure (França).

 Informació pràctica

El Museu Raset està format per quatre galeries que s’obren al públic cada diumenge de 11:00 a 19:00. També es reben visites prèviament concertades fora d’aquest horari.

L'adreça:

Museu Raset

Can Santa Maria

Raset de Baix 29

17464 -  Cervià de Ter

Telèfon: 972496261

Web: www.museo-raset.org

l’adreça electrònica: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Es pot seguir les nostres activitats al Facebook

 

Share in FacebookTweet it!
Copyright © 2019 Ajuntament de Cervià de Ter.